Advokatsekretær søges til Ærø-kontoret

Oprettet d.

Advokatsekretær søges til Ærø-kontoret

 

Da en af vore dygtige medarbejdere gennem mange år har valgt at stoppe på arbejdsmarkedet, søger vi en dygtig advokatsekretær til en deltidsstilling (ca. 25 timer ugentligt) på vores kontor på Ærø. Stillingen omfatter berøring med sekretærarbejde indenfor en del af de advokatfaglige felter, men kendskab til især ejendomshandler, dødsbobehandling og inkasso vil være en fordel.

 

Arbejdet indebærer megen kundekontakt og man vil være en af de første vores kunder møder enten på kontoret eller i telefonen. En imødekommende og behagelig omgangstone i relation til vores kunder og klienter er derfor en naturlig del af arbejdets udførelse. Kendskab til det engelske og/eller tyske sprog i skrift og tale vil også være en fordel. Arbejdet kræver at du kan arbejde selvstændigt og struktureret. Punktlighed, stabilitet og styr på overholdelse af frister er en væsentlig forudsætning for at være den rette kandidat til stillingen.

 

Ligesom i resten af samfundet sker der også på vores faglige område en hastig udvikling indenfor IT-området, senest med digitaliseringen af retssagerne og den kommende EU-persondataforordning, hvorfor flair for IT og systemforståelse er påkrævet.

 

Lidt om Ærø-kontoret

Vi er det lokale advokatkontor på Ærø og betjener primært vore ærøske kunder. Vi har dog en hel del ”udenøs” og også udenlandske kunder. Vi beskæftiger os med de fleste typer af sager, og har et bredt kollegialt netværk at trække på i resten af AdvokatFyn, der er Svendborg Retskreds største advokatkontor, med samlet 34 ansatte og kontorer i Ærøskøbing, Svendborg og Ringe. Kontoret på Ærø beskæftiger pt. én advokat, en juridisk konsulent på deltid samt 2 advokatsekretærer.

 

Tiltræden efter aftale.

Løn efter kvalifikationer.

 

Ansøgningsfrist 20/10-17, og ansøgning med CV bedes sendt til advokat/partner Mads B. K. Kromann på MK@advokatfyn.dk

 

Samtaler forventes afholdt i uge 43.


XLweb