AdvokatFyn a/s forankrer sig lokalt

Oprettet d.

AdvokatFyn a/s forankrer sig lokalt

Fra 1. juli 2018 optages advokat Maria Erlang Schaumann som ny partner i AdvokatFyn a/s.

 

Maria Erlang Schaumann, der er 36 år, bor på Tåsinge og har siden 2016 været advokat i AdvokatFyn a/s. Indtil da arbejdede hun i et odenseansk advokatfirma.

 

Advokat Thomas Hess Petersen oplyser, at Marias indtræden i ejerkredsen er et helt naturligt led i det glidende generationsskifte, som firmaet er godt i gang med.

 

”Det er glædeligt, at vi kan se at vore bestræbelser på at sikre et løbende generationsskifte stille og roligt tager form. Vi ser mange af vores kollegaer fusionere med større Odenseanske kontorer for at sikre et generationsskifte. Vi ønsker, at blive ved med at have vores base i det Sydfynske. Derfor er vi glade for, at vi var fremsynede, da vi dannede AdvokatFyn a/s via fusion af vores tidligere tre virksomheder Knudsen og Guldbrandt, Gottschau og West og Codanhus. Vores nuværende størrelse har gjort, at vi kan tiltrække yngre kræfter”, siger advokat Thomas Hess Petersen.

 

Dette bekræfter Maria Erlang Schaumann, der fortæller, at hun er faldet rigtigt godt til i AdvokatFyn og at hun glæder sig til fremover at være en del af ejerkredsen. ”Virksomheden har en størrelse med ca. 40 ansatte, så der er meget gode muligheder for at beskæftige sig med et bredt spekter af advokaters klassiske arbejdsområder, ligesom størrelsen giver god mulighed for faglig sparring med kollegaer.”

 

Maria er ansvarlig for Danske Familie- og Arveretsadvokaters yngre netværk. Herudover holder hun i samarbejde med Svendborg Kommune oplæg for kommende forældre om det juridiske omkring det at blive forældre.

 

Lokalt har Maria de seneste år gjort sig bemærket som medarrangør af den store årlige julefrokost for kvinder på Tåsinge.

 

”Det er optimalt for os, at vi har fået en fin balance mellem ældre advokater og yngre veluddannede advokater. Maria udviser en professionalisme, et gå på mod og en ligefremhed, som både hendes klienter og vi i AdvokatFyn  nyder godt af. Vi er derfor rigtigt glade for, at Maria har lyst til at knytte sig endnu tættere til AdvokatFyn. Hun er helt sikkert et frisk pust og hun er med til at bane vejen for yderligere unge dygtige advokater, der allerede er i firmaet eller på vej."

 

Thomas Hess Petersen oplyser supplerende, at firmaet i de senere år har oplevet stigende søgning af yngre advokater, der ønsker at blive tilknyttet firmaet og bosætte sig på Sydfyn. ”Dette er ikke kun et udslag af, at vi er en attraktiv arbejdsplads, men afspejler den glædelige tendens, der er i, at flere yngre familier har fået øjnene op for, at Sydfyn indeholder alle muligheder for et godt liv og vælger at skifte storbyerne ud med Sydfyn. Det er i den grad en glædelig udvikling for hele området”


XLweb