Advokatsekretær / Sagsbehandler søges til AdvokatFyn a/s i Svendborg

Kunne du se dig selv i en udfordrende stilling med høj grad af selvstændighed og faglighed? Og ser du dig selv som ansvarsbevidst, engageret og serviceminded? Så er det dig, vi søger til vores stilling som advokatsekretær / sagsbehandler med ansvarsområde indenfor værgemål.

Du skal arbejde i vores afdeling i Svendborg, hvor vi er syv advokater, en advokatfuldmægtig og 12 engagerede sekretærer, hvoraf to sekretærer sidder med samme ansvarsområde som dig. Du vil naturligvis få sparring med de øvrige kolleger og en grundig oplæring med mulighed for en opstartsperiode med sidemandsoplæring.

 

Dine arbejdsopgaver:

Din primære arbejdsopgave vil være at assistere en af vores advokater med selvstændig sagsbehandling inden for værgemålssager, hvor en advokat fra AdvokatFyn a/s er udpeget som værger for en borger. Ved værgemålssager vil du håndtere henvendelser fra kommunen, bosted/plejehjem, klienten, pårørende samt øvrige offentlige instanser, og sagsbehandlingen omhandlende de sager. Navnlig består dette arbejde af håndteringen af personlige og økonomiske forhold for personen under værgemål. Derfor vil en naturlig forståelse for at varetage en andens interesser og flair for økonomi være en fordel, da du bl.a. vil arbejde med værgemålssager omkring forvaltning af penge, regnskab, budgetter osv.

Derudover vil du som advokatsekretær / sagsbehandler håndtere øvrige administrative opgaver, som kan være sagsoprettelse, diktat, afregninger og løbende ad hoc-opgaver.

 

Dine kvalifikationer:

  • Du er skarp til konfliktløsning og håndteringen af forskellige udfordringer
  • Du trives i en spændende og varieret hverdag i et krydsfelt mellem selvstændige og administrative opgaver og skarpe deadlines
  • Du har en uddannelse som advokatsekretær. Dog er uddannelsen ikke et krav, da anden erfaring med sagsbehandling eller lignende også er relevant
  • Du skal være fortrolig med IT og beherske et godt skriftligt og mundtligt dansk. Har du flair for tal, vil det være en fordel
  • Du er struktureret, handlingsorienteret og kan yde vores klienter en optimal service selv i pressede situationer
  • Du er grundig og detaljeorienteret samt god til at samarbejde. Du trives i et travlt miljø og evner at holde fokus, selvom du har flere bolde i luften på samme tid

Vi forventer, at du har interesse i den juridiske verden eller du med energi, initiativ og ambitioner kan se dig selv som kommende specialist i juridisk sagsbehandling.

 

Ansøgning og kontakt:

Tiltrædelse efter nærmere aftale. Hos AdvokatFyn a/s har vi forståelse for, at dit arbejdsliv og privatliv skal hænge sammen. Arbejdstiden for denne stilling er 30-37 timer, hvor der er plads til din personlige ønsker. Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes ud fra din personlige profil.

Ansøgning og CV samt eventuelle relevante dokumenter sendes hurtigst muligt til advokat Jakob Thrane, mail: jt@advokatfyn.dk. Vi behandler ansøgning løbende, og derfor kan opslaget fjernes inden ansøgningsfristen den 28. juli 2022. Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 62 21 00 00.

 

Om AdvokatFyn a/s:

AdvokatFyn a/s er Sydfyns største advokatkontor med 33 ansatte. Vi har tre afdelinger placeret i henholdsvis Svendborg, Ringe og på Ærø. Vi beskæftiger os med både privatret og erhvervsret.

Et godt arbejdsmiljø med humor og effektivitet er vigtigt for os. Samtidig med vi selvfølgelig er professionelle i forhold til vores klienter. Tavshedspligt og diskretion er en selvfølge.

Du kan læse mere om AdvokatFyn a/s på vores hjemmeside eller på Facebook og LinkedIn.