Virksomhedsrådgivning

Kontraktindgåelse

Det er vigtigt at have styr på sine kontrakter og aftaler. Hvis ikke der er styr på aftalerne, kan det få store økonomiske konsekvenser for din virksomhed. Det kan derfor være en god ide at tage kontakt til en advokat, inden din virksomhed indgår en vigtig aftale eller kontrakt, så du er sikker på, at kontrakten er juridisk holdbar og regulerer alle de nødvendige forhold, som kan blive aktuelle.

Hos AdvokatFyn står vi klar til at hjælpe din virksomhed, hvis du ønsker hjælp og rådgivning i forbindelse med kontraktindgåelse.

Mangelsager

Hvis du har opdaget fejl og mangler eksempelvis i forbindelse med fast ejendom eller byggeri, er det en god ide at tage kontakt til en advokat. Hos AdvokatFyn har vi dygtige advokater, som kan rådgive din virksomhed med vores indgående kendskab til den gældende lovgivning og retspraksis på området.

Inkasso

Inkasso handler grundlæggende om at inddrive penge, som ikke er blevet betalt til tiden. Hvis din virksomhed oplever problemer med dårlige betalere, kan I tage kontakt til en advokat, som kan stå for påkravsskrivelse og eventuel inddrivelse via fogedretten.

Hos AdvokatFyn har vi dygtige advokater med indgående kendskab til juraen vedrørende inkasso, som står klar til at hjælpe din virksomhed med inddrivelse af udeståender.

Vi er klar til at hjælpe