Ny partner i AdvokatFyn A/S

Med virkning fra den 1. januar 2021 indtræder advokat Julie Skaarup Bergstrøm som partner i AdvokatFyn a/s.

Julie Skaarup Bergstrøm er 35 år. Hun er fra Svendborg og bor privat i Rantzausminde med sin mand og to børn. Hun er uddannet cand. jur. fra Syddansk Universitet i 2013.

Om udnævnelsen som partner siger Julie:

”Jeg er stolt og beæret over, at jeg fra den 1. januar 2021 indtræder i ejerkredsen af AdvokatFyn a/s. Jeg ser det som en stor anerkendelse af mit arbejde, at AdvokatFyn a/s har valgt at optage mig som partner.  I 2015 startede jeg som 3. års advokatfuldmægtig i virksomheden. I 2016 blev jeg beskikket som advokat og er nu klar til gå skridtet videre som partner og medejer. Jeg er meget glad for at være en del af AdvokatFyn a/s og ser frem til, at jeg fremover – med et stærkt hold – kan være med til at udvikle og styrke firmaets kommercielle og forretningsmæssige fokus indenfor erhvervs- og privatretten, til gavn for vores kunder. Vi rådgiver mange erhvervsvirksomheder, ligesom vi har stærke kompetencer indenfor alle områder, der efterspørges af private.”

Om optagelsen af den nye partner udtaler advokat Hans Lindstrøm Svendsen:

”Optagelsen af Julie som partner er et helt naturligt led i strategien om gennemførelse af et løbende generationsskifte i AdvokatFyn a/s. Dannelsen af AdvokatFyn a/s skete med henblik på at skabe en virksomhed med en størrelse, der gør virksomheden attraktiv for dygtige yngre advokater. På den måde sikrer vi, at vi også i årene fremover kan tilbyde den bedste rådgivning til vores kunder.”

Advokat Jakob Thrane tilføjer: ”Vi ser det som en klar styrke, at alle vores advokater er bosiddende i området. Dette giver et godt netværk og giver en god fornemmelse af, hvad der rører sig i området og hos vores mange kunder”.

Julie Skaarup Bergstrøm er specialiseret indenfor insolvensret, civile retssager og fast ejendom. Med optagelsen af Julie Skaarup Bergstrøm som partner, er der 8 partnere i AdvokatFyn a/s, der i alt har 13 jurister tilknyttet og en samlet medarbejderstab på 33 personer. Advokatvirksomheden har kontorer i Svendborg, Ringe, Ærøskøbing.

Eventuelle henvendelser vedrørende denne meddelelse kan ske til Julie Skaarup Bergstrøm eller Hans Lindstrøm Svendsen.