Mediation & konfliktløsning

Mediation kan anvendes i alle tvistesager og er en konfliktløsningsmulighed med mange fordele. Mediation kan både anvendes til privat og erhverv.

Har du brug for hjælp til at få overblik over mediation og konfliktløsning? Charlotte Kjærgaard fra AdvokatFyn a/s kan hjælpe dig og yder specialiseret rådgivning inden for mediation.

Fordele ved medation

  • Det er hurtigt. Så snart mediator er fundet, så er det første ledige dag i kalenderen – typisk inden for en måned.
  • Det er billigt. Der er ingen retsafgifter, ingen langvarig dyr retssags- eller voldgiftsproces dvs. sparede advokatomkostninger. Man betaler for mediators tid.
  • Det er effektivt. Det er styret af mediator og baseret på dialog, så der findes frem til en aftale, som begge partnere kan acceptere og stå inde for.
  • Aftalen underskrives typisk på mødet, hvor partnerne, evt. med advokater, er til stede og herefter er sagen afsluttet.
  • Mediatoradvokater er fuldstændig uafhængige, upartiske, har tavshedspligt og er underlagt særlige etiske regler for mediatoradvokater. Desuden er mediatoradvokater underlagt de almindelige advokatetiske regler.

Kontakt AdvokatFyn, hvis du ønsker hjælp til mediation og konfliktløsning, hvor du er garanteret en tryg og professionel rådgivning.

Advokat og partner Charlotte Kjærgaard er specialist inden for mediation og konfliktløsning

LinkedInInstagram

Vi er klar til at hjælpe