Skilsmisse

Skilsmisse og separation

Hvis du og din partner skal skilles eller separeres, er der pludselig mange ting, som I skal tage stilling til. Det kan for mange være svært at klare og overskue alle disse ting alene uden hjælp og rådgivning fra en advokat. Da I var gift, havde I formuefællesskab, hvis ikke I har tinglyst en ægtepagt, der bestemmer noget andet. Formuefællesskabet ophører, når I bliver skilt eller separeret.

I skal derfor dele jeres fællesbo, som er alt det, I ejede som ægtepar som eksempelvis bil, fast ejendom og værdipapirer. Hvis ikke I kan blive enige om deling af jeres fællesbo, kan vi hos AdvokatFyn hjælpe jer med at få en bodelingsaftale på plads samt andre ting i forbindelse med skilsmisse og separation.

Børn og samvær

Hvis du og din partner er gift, har I fælles forældremyndighed over jeres fælles børn. Normalt fortsætter dette uændret, hvis I går fra hinanden. Børnene har ret til samvær med jer begge, men desværre opstår der i nogle tilfælde uenighed mellem forældrene, når de sammen skal indgå en aftale om samvær.

Hvis I har problemer i forbindelse med forældremyndighed, bopæl og samvær, kan det være en god ide at få hjælp hos en advokat. Hos AdvokatFyn har vi flere advokater med stor viden og erfaring inden for dette område, som vil kunne give jer god og kompetent rådgivning.

Få også hjælp til

LinkedInInstagram

Vi er klar til at hjælpe