Køb af bolig

Skal du købe en bolig?

Står du overfor at købe et hus, en ejerlejlighed eller et sommerhus? Det er en stor beslutning, når du vælger at købe en bolig. Hos AdvokatFyn hjælper vi dig trygt igennem købsprocessen, hvor vi sammen med dig gennemgår alt det juridiske i købsaftalen, inden du skriver under. Husk ikke at underskrive købsaftalen uden et advokat forbehold. Det er gratis at få indføjet advokat forbehold i aftalen.

Skal du købe fast ejendom for første gang? Så find en gennemgang af bolighandlen her.

Tvangsauktion

Overvejer du at købe en bolig på tvangsauktion? Du kan ofte gøre en rigtig god handel, hvis du køber en bolig på tvangsauktion. Men  køb på tvangsauktion indebærer samtidig nogle andre regler og risici end dem, som normalt er på boligmarkedet. Hos AdvokatFyn kan vi med vores mangeårige erfaring give dig kompetent rådgivning, inden du byder på en bolig på tvangsauktion.

Byggesager

Når du kaster dig ud i et byggeprojekt, og du indgår en aftale om en byggesag, er det vigtigt at have en god kontrakt på plads. Du kan ved AdvokatFyn få råd og vejledning til dette. Derfor kan vi udarbejde eller gennemlæse din kontrakt, så du trygt kan gå i gang med dit byggeprojekt.

Fejl og mangler

Det er en ærgerlig situation, hvis du har købt en bolig og efterfølgende fundet fejl og mangler. Hvis du som husejer eller hussælger står i en konflikt om fejl eller mangler ved fast ejendom, er det en god ide at tage kontakt til en advokat. Du kan være sikker på, at finde dygtige advokater hos AdvokatFyn, som kan rådgive dig med vores indgående kendskab til den gældende lovgivning og retspraksis på området.

Naboret

Man skal vise hensyn over for sine naboer og ikke være til gene. Der er grænser for, hvad den enkelte ejer af en ejendom kan tillade sig at gøre på andres bekostning. Er du kommet i konflikt med din nabo og er i tvivl om dine rettigheder, kan det være en god ide at få juridisk rådgivning hos en advokat. Du kan være sikker på, at vi sætter os ind i din situation og kommer med en konkret vurdering af din sag.

Du kan få den rette hjælp

Du kan være fyldt med mange følelser op til evt. et huskøb eller salg. Du kan få ro i maven med os på din side, da du derved vil få en advokat med stor erfaring indenfor fast ejendom. Derfor kan du være sikker på at få den rette hjælp og vejledning – hele vejen igennem dit forløb.

Få også hjælp til

LinkedinInstagram

Vi er klar til at hjælpe