Fast ejendom

Leje af bolig

Det er vigtigt, at du sætter dig ind i reglerne, når du skal leje eller udleje en bolig. Lejeloven er kompliceret og der kan nemt opstå uenigheder mellem lejer og udlejer. Vi anbefaler derfor altid, at der inddrages en advokat i forbindelse med indgåelse af lejemål eller fraflytning.

Der kan også opstå uenighed om lejens størrelse eller opsigelse af lejemål. Hos AdvokatFyn står vi klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for professionel rådgivning inden for lejeret og lejeretlige problemer.

Køb af bolig

Står du overfor at købe et hus, en ejerlejlighed eller et sommerhus? Det er en stor beslutning, når du vælger at købe en bolig. Hos AdvokatFyn hjælper vi dig trygt igennem købsprocessen, hvor vi sammen med dig gennemgår alt det juridiske i købsaftalen, inden du skriver under. Husk ikke at underskrive købsaftalen uden et advokatforbehold (det er gratis at få indføjet i aftalen).

Salg af bolig

Skal du sælge dit hus, dit sommerhus eller din ejerlejlighed? Hvis du sælger din bolig udenom en ejendomsmægler, er det en god ide at tage kontakt til en advokat. Hos AdvokatFyn hjælper vi dig trygt igennem salgsprocessen, hvor vi hjælper dig med udarbejdelse af købsaftale, indhentning af relevante dokumenter og attester samt tinglysning af skødet.

Ny lejelov - AdvokatFyns guide

Tvangsauktion

Overvejer du at købe en bolig på tvangsauktion? Du kan ofte gøre en rigtig god handel, hvis du køber en bolig på tvangsauktion, men dette indebærer samtidig nogle andre regler og risici end dem, som normalt er på boligmarkedet. Hos AdvokatFyn kan vi med vores mangeårige erfaring give dig kompetent rådgivning, inden du byder på en bolig på tvangsauktion.

Byggesager

Står du og skal til kaste dig ud i et byggeprojekt? Når du indgår en aftale om en byggesag, er det vigtigt at have en god kontrakt på plads. Det kan vi i AdvokatFyn hjælpe dig med, hvor vi kan udarbejde eller gennemlæse din kontrakt, så du trygt kan gå i gang med dit byggeprojekt.

Fejl og mangler

Har du købt en bolig og efterfølgende fundet fejl og mangler? Det er en ærgerlig situation, som ofte giver konflikter. Hvis du som husejer eller hussælger står i en konflikt om fejl eller mangler ved fast ejendom, er det en god ide at tage kontakt til en advokat.

Hos AdvokatFyn har vi dygtige advokater, som kan rådgive dig med vores indgående kendskab til den gældende lovgivning og retspraksis på området.

Naboret

Man skal vise hensyn over for sine naboer og ikke være til gene. Der er grænser for, hvad den enkelte ejer af en ejendom kan tillade sig at gøre på andres bekostning. Er du kommet i konflikt med din nabo og er i tvivl om dine rettigheder, kan det være en god ide at få juridisk rådgivning hos en advokat. Hos AdvokatFyn kan vi sætte os ind i din situation og komme med en konkret vurdering af sagen.

Vi er klar til at hjælpe