Retssag

Hos AdvokatFyn a/s tilbyder vi professionel rådgivning til private såvel som erhvervsdrivende. Står du i en situation, hvor du som erhvervsdrivende eller virksomhed skal håndtere en retssag, er vi i stand til at yde rådgivning og assistance. Du kan ved os være sikker på at få den rådgivning, der er påkrævet i forbindelse med håndteringen af en retssag herunder alle typer sager.

Juridisk rådgivning til retssag til for erhvervsdrivende

Har du brug for retshjælp, så kan vi ved AdvokatFyn hjælpe dig. Står du foran en retssag? Vi kan grundigt undersøge din sag, så vi kan give dig den bedste faglige vurdering i forhold til dine muligheder.

Hvis din virksomhed overvejer at starte en retssag, er det en god ide at tage kontakt til en advokat, som kan vurdere sagen og give juridisk rådgivning. Hos AdvokatFyn har vi stor erfaring med retssager. Vi gennemgår alle sagens oplysninger og kommer med en samlet vurdering af din sag. Flere af firmaets advokater har møderet for såvel Landsretten som Højesteretten. Vi er derfor i stand til at tilbyde netop den professionelle hjælp, som du har brug for.

Retshjælp til erhvervsdrivende

Ved AdvokatFyn dækker vores retshjælp over en vurdering af din sags omstændigheder med udgangspunkt i det økonomiske aspekt. Såfremt du har en retshjælpsforsikring, der kan dække dine omkostninger i forbindelse med en retssag, vil vi endvidere undersøge rækkevidden heraf. Retshjælpsforsikring indebærer generelt, at du tager kontakt til en advokat. Herefter kan advokaten rådgive dig om, hvad der skal gøres. Advokaten vil kontakte dit forsikringsselskab, såfremt der er baggrund for at ansøge om retshjælpsforsikring.

Kontakt os for hjælp til din sag

Ønsker du juridisk rådgivning og hjælp til at føre en retssag, så tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak. Vi kan også hjælpe dig med at få et overblik over dine muligheder. Du kan derfor trygt tage kontakt til AdvokatFyn. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

LinkedInInstagram

Vi er klar til at hjælpe