Økonomi

Gældssanering – Gældsrådgivning

Står du i en situation, hvor du på ingen måde kan betale din gæld? Så er gældsanering måske løsningen for dig. Gældsanering er en ordning, hvor din gæld kan blive slettet eller sat ned, så du er i stand til at betale den.

Alle personer som er bosat i Danmark, kan søge gældssanering, men du skal opfylde visse betingelser for at få gældsanering. Hos AdvokatFyn kan vi hjælpe og rådgive dig om gældsanering.

Fuldmagter

Hvis du ikke er i stand til at varetage dine personlige og/eller økonomiske forhold, eksempelvis på grund af sygdom, kan du give en eller flere personer ret til at handle på dine vegne ved at oprette en generalfuldmagt.

Du kan også oprette en fremtidsfuldmagt, som først skal gælde, hvis du engang i fremtiden ikke længere selv er i stand til at varetage dine personlige/ og eller økonomiske forhold. Hos AdvokatFyn står vi klar til at rådgive og hjælpe dig i forbindelse med oprettelse og udarbejdelse af fuldmagter.

Lån

Hvis du låner penge til eller af en anden person, kan det være en god ide at lave et gældsbrev, som er et juridisk gældende dokument. Gældsbrevet er begge parters dokumentation for, at den ene har lånt den anden penge, og betingelserne for lånet vil typisk også være angivet i gældsbrevet.

Du kan også bruge et gældsbrev, hvis du ønsker at give et rentefrit familielån til eksempelvis dine børn. Hos AdvokatFyn kan vi rådgive og hjælpe dig, hvis du ønsker at få udfærdiget et gældsbrev eller et rentefrit familielån.

LinkedInInstagram

Vi er klar til at hjælpe