Fast ejendom - Erhverv

Fast ejendom fra et erhvervsfagligt synspunkt kan både involvere køb og salg af ejendom, men også udlejning af og leje af nyt domicil. AdvokatFyn kan hjælpe dig i hele processen, hvad enten det drejer sig om køb, salg, udlejning eller leje. Har du allerede erhvervsejendomme og evt. udlejning af disse, så kan vi også være din sparringspartner i forhold til driften af ejendommen.

Hvis det drejer sig om handler med landbrugsejendomme, kan du læse mere her.

AdvokatFyn er din kompetente erhvervsadvokat

Fast ejendom er et bredt område med mange forskellige aspekter. Med en advokat fra AdvokatFyn på din side kan du være sikker på, at du får præsenteret den bedst mulige løsning samt et overblik over din situation. Uanset hvor langt du er i processen, kan du være sikker på, at AdvokatFyn kan hjælpe dig med både køb, salg, leje og udlejning af fast ejendom.

Få solid juridisk erfaring

Indenfor fast ejendom kan en erhvervsadvokat hjælpe dig med at vurdere den konkrete sag. Du får derved en grundig vurdering af fx dit køb af nyt domicil, salg af erhvervsejendomme og lignende. Hvis fx din virksomhed eller selskab overvejer at købe en fast ejendom, er det vigtigt at undersøge flere forhold grundigt. Det kan være en god ide at tage kontakt til en advokat, som kan gennemgå købsaftalen og de udarbejdede dokumenter fra sælger. Hos AdvokatFyn hjælper vi din virksomhed trygt igennem købsprocessen, hvor vi gennemgår alt det juridiske i købsaftalen, inden der skrives under.

Du kan også læse mere om vores virksomhedsrådgivning her.

Er du lejer eller udlejer? 

Hvis du har ejendomme, som du udlejer til beboelse, skal du være opmærksom på lejeloven. AdvokatFyn kan hjælpe dig med et overblik over lovgivningen, forhandlingen af lejekontrakter og lignende. Derudover kan vi rådgive dig i forhold til evt. lejeretlige spørgsmål eller tvister opstået med dine lejere.

Har du egen virksomhed, kan du også leje dig ind i et erhvervslejemål. Som erhvervslejer har du rettigheder, som skal overholdes af din udlejer. AdvokatFyn kan hjælpe dig i forhold til din lejekontrakt og evt. ændringer af denne.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du brug for erhvervsrådgivning i forhold til fast ejendom, så kontakt AdvokatFyn allerede i dag. Vi er klar til at afhjælpe dine spørgsmål, problematikker eller det juridiske, som fylder for dig og din virksomhed. Benyt vores kontaktformular øverst på siden her eller find alle vores kontaktoplysninger her.

LinkedInInstagram

Vi er klar til at hjælpe