Retssag

Står du overfor en retssag, hvor du skal bruge en advokat? Hos AdvokatFyn a/s tilbyder vi professionel rådgivning til private og erhvervsdrivende. Vi er i stand til at yde den rådgivning og assistance, der er påkrævet i forbindelse med at håndtere en retssag herunder alle typer sager. Flere af firmaets advokater har møderet for såvel Landsretten som Højesteretten. Derfor kan du være sikker på, at vi kan tilbyde dig den professionelle hjælp, som du har brug for.

Juridisk rådgivning forud for retssag

Vi kan ved AdvokatFyn bistå dig med retshjælp, hvis du står overfor en retssag. Ud fra en grundig undersøgelse af din sag, kan vi give dig en udførelig faglig vurdering i forhold til din sag og muligheder.

Overvejer du at starte en retssag? Det er altid en god ide at tage kontakt til en advokat, som kan give dig den nødvendige juridiske rådgivning. Hvis du vælger en advokat fra AdvokatFyn kan du være sikker på, at du får en kompetent og professionel vejledning.

Står du overfor en retssag om erstatning, så læs mere her.

Kontakt os - Lad os hjælpe dig
Benyt kontaktformularen eller ring direkte til os på tlf. 62 21 00 00

Mulighed for fri proces?

Står du overfor en retssag, kan du have mulighed for fri proces. Med en advokat fra AdvokatFyn vil vi selvfølgelig som et led i førelsen af din retssag undersøge dine muligheder for at opnå fri proces. Fri proces betyder, at staten betaler alle dine omkostninger, når du fører retssag ved domstolene. Dette gælder uanset, om du vinder eller taber sagen.

AdvokatFyn vil være dig behjælpelig med at undersøge muligheden for fri proces herunder at indgive ansøgning herom på dine vegne.

Har du retshjælpsforsikring?

Hvis du har en retshjælpsforsikring, så kan den dække dine omkostninger i forbindelse med en retssag. Vi kan selvfølgelig hjælpe dig med at undersøge rækkevidden af forsikringen. Ønsker du at bruge din retshjælpsforsikring, indebærer det generelt, at du tager kontakt til en advokat. Advokaten kan efterfølgende rådgive dig om processen fremadrettet. Derudover vil advokaten kontakte dit forsikringsselskab, hvis det vurderes, at der er grundlag for at ansøge om retshjælpsforsikring.

Hos AdvokatFyn kan vi hjælpe dig med at undersøge muligheden for retshjælpsforsikring, hvis du ønsker at føre en retssag.

Kan konflikten løses udenfor retssalen?

Når man vælger at føre en retssag, er det ofte, fordi der er opstået en konflikt mellem forskellige parter. I stedet for at starte en sag i retten, kan konflikten muligvis løses gennem konfliktmægling/mediation ved hjælp af en advokat.

Gennem konfliktmægling kan parterne ofte komme frem til en konstruktiv løsning, som både sparer dem for meget tid og mange penge. Hos AdvokatFyn står vi klar til hjælpe dig, hvis du ønsker at løse en konflikt gennem konfliktmægling/mediation.

AdvokatFyn kan hjælp med syn og skøn

I en retssag kan der føres syn og skøn, hvor en sagkyndig fagperson foretager en undersøgelse af det, sagen drejer sig om. Efterfølgende vil der på denne baggrund komme en teknisk og objektiv vurdering. Der kan kun afholdes syn og skøn, hvis en af parterne i sagen, ønsker det. Den part, som i gangsætter syn og skøn, skal selv betale for udgiften. Der kan evt. opnås refusion herfor via retshjælpsdækning etc. Hos AdvokatFyn kan vi vurdere, om det er nødvendigt med syn og skøn i din sag og udforme spørgsmål til skønsmanden.

Vi kan hjælpe med din sag

Ønsker du hjælp til at føre en retssag, så kontakt AdvokatFyn, hvor vi har flere advokater, der er klar til at hjælpe dig. Ønsker du juridisk rådgivning eller hjælp til at få overblik over din situation, så kan vi også hjælpe dig. Kontakte os for en uforpligtende snak, så vi kan fortælle dig om dine muligheder.

LinkedInInstagram

Vi er klar til at hjælpe