Erstatning

Arbejdsskader

Har du været ude for en ulykke på din arbejdsplads, som har givet dig en arbejdsskade? Din skade skal anerkendes som en arbejdsskade, før du kan få erstatning.

Hvis du ønsker at få gennemgået dine muligheder for erstatning for din arbejdsskade, kan vi i AdvokatFyn hjælpe dig, hvor du er garanteret professionel rådgivning.

Trafikskader

En af de største årsager til personskader, er trafikulykker. Hvis du er kommet til skade i en trafikulykke, har du ofte ret til erstatning. Erstatningen afhænger blandt af, hvordan ulykken er sket, hvem der involveret i ulykken og hvordan du er forsikret. Kontakt AdvokatFyn, hvis du ønsker en dygtig advokat til at gennemgå dine muligheder for erstatning.

Patientskader

Indimellem sker der desværre fejl i sundhedsvæsenet, som går ud over patienterne. Hvis du er kommet til skade i forbindelse med en behandling i sundhedsvæsenet, kan du være berettiget til erstatning. Er du i tvivl om dine muligheder for erstatning, kan vi i AdvokatFyn sætte os ind i din sag og give professionel, juridisk rådgivning.

LinkedInInstagram

Vi er klar til at hjælpe