Kielberg Advokater fusionerer med AdvokatFyn og styrker positionen i det fynske marked

Som led i et generationsskifte hos AdvokatFyn indtræder pr. 1. januar 2024 to af de nuværende AdvokatFyn-partnere i ejerkredsen hos Kielberg Advokater.

De to selskaber fusionerer med Kielberg Advokater som det fortsættende selskab. Kontorerne i Svendborg og på Ærø fastholdes.

Arbejdet med at finde langsigtede løsninger på et generationsskifte har stået på, hos AdvokatFyn, gennem et par år, forklarer advokat og partner Charlotte Kjærgaard.

”Som et mellemstort lokalt advokatkontor har man nogle helt klare strategiske udfordringer, der trænger sig på i disse år. Dels skal man løbende udvikle fagligheden, så man kan vokse med klienterne, når de udvikler sig. Dernæst skal man sikre en effektiv og stadig mere digitaliseret og bæredygtig drift. Og endelig skal man rekruttere og udvikle medarbejdere, der samtidig udgør en, mere og mere, knap ressource. Samt sørge for at gøre advokattilværelsen så attraktiv for unge mennesker, at vi har nogle til at tage over, når de gamle trækker sig tilbage.”

Charlotte Kjærgaard får, ved ejerskiftet, følgeskab af advokat og partner Mads Kromann over i partnergruppen hos Kielberg. Advokat og partner Maria Schaumann starter op med sin egen advokatvirksomhed og advokat og partner Julie Bergstrøm har ansættelse andetsteds fra 1. januar 2024. Charlotte Kjærgaard, Mads Kromann og resten af organisationen vil dog fortsat have deres dagligdag på kontorerne i henholdsvis Svendborg og på Ærø.

”Ud over et nyt navn på døren, så bliver det på den korte bane business as usual, for langt de fleste klienter og medarbejdere,” fortæller advokat Nis Stemann Knudsen, der er direktør og partner i Kielberg Advokater. ”Når først AdvokatFyn-forretningen er fuldt integreret vil klienterne opleve styrken og mulighederne i en advokatpartner med lidt større muskler og flere juridiske specialkompetencer.”

Nis Stemann Knudsen er begejstret for udsigten til at kunne tilbyde endnu flere klienter den faglighed og ordentlighed, som Kielberg har været kendt for igennem mere end 30 år. ”Vores fokus på at levere meningsfyldt juridisk rådgivning, i krydsfeltet mellem forretning og mennesker, deler vi med vores nye partnere. Og med tilgang af AdvokatFyns prominente position i det sydfynske advokatmarked indtager vi nu en markedsledende rolle, der både forpligter og samtidig giver helt nye muligheder.”

For yderligere kommentarer kontakt gerne
Nis Stemann Knudsen + 45 23 20 04 80
Charlotte Kjærgaard + 45 21 62 23 83

Kielberg Advokater har igennem mere end 30 år været et af Fyns største og mest respekterede advokatfirmaer. På et solidt værdigrundlag af faglighed og ordentlighed udvikler og nytænker Kielberg hele tiden sin juridiske rådgivning, så den altid gør en forskel for klienterne. Fra 1. januar 2024 vil teamet bestå af ca. 75 engagerede medarbejdere, hvoraf 33 er jurister. Kielberg har hovedkvarter i Odense og vil efter fusionen have afdelinger i såvel Svendborg, Kerteminde, Nyborg og på Ærø.