NYHED: Ny advokat ved AdvokatFyn a/s

Vores Maria Lund Pihl har modtaget sin bestalling, hvorfor hun skifter sin titel som advokatfuldmægtig ud med advokat.

Allerede efter gymnasiet tog Maria et forløb på Handelsskolen, hvor den spændende jura fangede hendes opmærksomhed. Derefter stod det klart, hvilken vej hun skulle gå. I sommeren 2013 blev Maria uddannet cand.jur. fra Syddansk Universitet. Dog gik hendes vej ikke videre som fuldmægtig, da hun startede med en ansættelse i Justitsministeriet med tjenestested i Udlændingestyrelsen i oktober 2013. Derfor besidder Maria en helt unik erfaring fra hendes arbejde i Sandholmlejeren, hvor hun behandlede asylsager.

Selvom hun allerede den 1. august 2014 ville være klar til at blive advokatfuldmægtig, gik hendes vej gennem Retten i Svendborg, hvor hun startede denne augustdag i 2014. Ved retten behandlede hun alle sagstyper både i civilretten, strafferetten, skifteretten og fogedretten. Med denne vigtige erfaring fra den anden side af retssystemet startede Maria ved AdvokatFyn den 1. oktober 2021. Maria udtaler selv følgende om sin tid som advokatfuldmægtig ved AdvokatFyn:

Jeg har haft en skøn og meget lærerig fuldmægtigtid. Jeg har fået lov til mange ting, men har altid kunne spørge kollegaer til råds. Kontoret har en god blanding af meget erfarne og unge kræfter. Den kombination er for mig fremragende – man kan lære meget af hinanden både den ene og anden vej.

Maria har derfor ikke haft et helt almindeligt fuldmægtigt forløb pga. hendes store erfaring fra Retten i Svendborg. Denne erfaring gav fuld merit, hvorfor hendes fuldmægtig tid har været kortere end ellers. Men hun italesætter fuldmægtiguddannelsen som god og meget lærerig.

 

Faglig dygtighed, tilgængelighed og tillid

Maria fortsætter selvfølgelig med sin nye titel som advokat ved AdvokatFyn, hvor hun vil behandle sager indenfor familieret, herunder forældreansvarssager og skilsmissesager, oprettelse af testamenter og fremtidsfuldmagter, dødsbobehandling og insolvens, herunder konkurs. Maria har allerede i sin tid som fuldmægtig primært beskæftiget sig med denne type sager, hvorfor hun er en erfaren advokat inden for feltet.

“Faglig dygtighed, tilgængelighed og tillid er vigtigt for mig som advokat. Faglig dygtighed inden for det relevante retsområde er alt afgørende. Det er endvidere vigtigt, at ens klienter kan få fat i en, også er tilliden for mig vigtig. Det er vigtigt for mig, at mine klienter har tillid til, at jeg har styr på tingene.“ udtaler Maria Lund Pihl.

AdvokatFyn ønsker Maria stort tillykke med hendes bestalling og nye titel. Vi er glade for at have Maria på holdet ved AdvokatFyn og glæder os til at følge hendes rejse som advokat.

 

Eventuelle henvendelser vedrørende denne meddelelse kan ske til Julie Skaarup Bergstrøm eller Maria Lund Pihl.